Image
Toptan Kahveler | Thursday, July 6, 2023 | Kahve Blog

Toptan Yeşil Çiğ Çekirdek Kahve Fiyatları

Kaliteden ödün vermeden, avantajlı toptan yeşil çiğ çekirdek kahve fiyatları yakalayın hem siz hem de müşterileriniz memnun kalsın!

Kaliteden ödün vermeden, avantajlı toptan yeşil çiğ çekirdek kahve fiyatları yakalayın. Hem siz hem de müşterileriniz memnun kalsın!

Yeşil çekirdek kahve araştırırken en uygun fiyatı bulmanız için size rehber olması açısından bu yazıyı hazırladık. Toptan yeşil çekirdek kahve fiyatları aşağıdaki tabloda listelenmiştir.

Kahve ÇEŞİTLERİÇEKİRDEK TÜRÜÇUVAL AĞIRLIĞI1 KG SATIŞ FİYATI
PeruARABICA699,5 $
Colombia SupremoARABICA709,5 $
GuatemalaARABICA699,5 $
Ethiopia Yirgacheffe GR1ARABICA6010 $
Ethiopia Sidamo GR4ARABICA607,5 $
HondurasARABICA699,5 $
El SalvadorARABICA699,5 $
Brezilya Mogiana Fine CupARABICA608 $
Brezilya Rio MinasARABICA606,5 $
Hindistan Robusta AAARABICA605 $

Toptan çiğ yeşil çekirdek kahve fiyatları

Yeşil Çiğ Çekirdek Kahve Tadım Notları

Satın almış olduğunuz yeşil çekirdekler ülkemize gelmeden önce, Q-Grader'lar (kahve degustatörleri) bahçelerden gelen çekirdeklerin nem, küf, işleme proseslerini, elek boyutları gibi kontrolleri yaparlar, sampler kahve kavurma makinesiyle yeşil çekirdekleri kavururlar, 8 saat dinlenen kavrulmuş kahvelerin tadımlarını yaparlar ve kahvelerin lisanslarına bu tadım notaları eklenir. Kahve tadım notalarına ulaşamadığımız hiçbir yeşil çekirdeğin tedariğini gerçekleştirmemekteyiz.

Satın aldığınız yeşil çekirdeklerinizi 20 TL işçilik ücretiyle biz kavuralım!

Kahve kavurma makinemizi bilgisayara bağlıyor Artisan programıyla birlikte kahvelerinizi kavuruyoruz. Bu sayede kayıt altına aldığımız kahve kavurma profilinizi saklıyoruz. Ne kadar zaman geçerse geçsin bir önceki siparişlerinizdeki aldığınız aynı lezzetle kahvelerinizi sizlere yeniden ulaştırıyoruz.

Satın almış olduğunuz yeşil çekirdeklerin hasat tarihlerine, tadım notalarına ve çekirdek kalitelerine çok önem gösteriyoruz. Bu sebeple ucuz fiyatlı değil uygun fiyata kahve üretimi yapıyoruz.

Nitelikli kahve kavurma tekniğiyle sizin yeşil çekirdek tercihinize göre en iyi fiyat-performans ürünü sunuyoruz.

Yeşil çekirdek seçerken dikkat etmeniz gereken prosesler için "Yeşil çiğ çekirdek alırken dikkat edilmesi gerekenler" yazımızı lütfen okuyun.

Toptan yeşil çiğ çekirdek kahve satın alma şartlarımız aşağıda listelenmiştir;

- Fiyatlarımıza %1 kdv dahildir.- Belirtmiş olduğumuz fiyatlar minimum 1 çuval satın alımlarında geçerlidir.-Vadeli satış yapmamaktayız, satın alımlarınızı kredi kartıyla veya havale/eft ile gerçekleştirebilirsiniz.- Satın almış olduğunuz ürünleri İstanbul - Merter'deki depomuzdan teslim alabilir, şehir dışı satın alımlarınızda nakliye ücretleri alıcıya aittir. Ürün teslimi ambar kargo ile yapılmakta olup, sipariş miktarı arttıkça fiyat avantajı yakalanmaktadır.- Satışlarımız merkez bankası döviz satış kuruna göre esas alınmaktadır.- Anlık kur dalgalanmalarından dolayı, firmamız fiyatlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Dilerseniz toptan kavrulmuş kahve seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz.

Bizimle hemen iletişime geçin. Farklı projelerinizden bahsedebilir, yeşil çiğ çekirdekte toplu alımlar için görüşebilirsiniz.